Alle Kategorier

Om Oss

Hjem>Om Oss

CNP NM FIRE-fighting System Co.,Ltd

CNP NM FIRE-fighting System Co., Ltd er en ledende produsent av brannpumper, dieselmotorer, kontrollere, dieselmotordrevet brannpumpesett, elektrisk motordrevet brannpumpesett, brannpumpepakkesystem og containerisert brannpumpepakkesystem iht. nasjonale og internasjonale standarder. Vi er medlem av National Fire Protection Association (NFPA) og European Fire Sprinkler Network (EFSN). Det tekniske teamet består av en rekke ingeniører og utenlandske eksperter som har mer enn 20 års erfaring innen forskning og utvikling for globalt brannslokkingsutstyr. Vi kan tilby deg et bredt spekter av brannpumper og dieselmotorer som har fått UL, FM(Amerika), APSAD(Frankrike), SETSCO(Singapore) sertifikater som oppfyller enhver brannbeskyttelse som er nødvendig.

NMFIRE er det første NFPA-medlemmet (National Fire Protection Association) i Kinas pumpeindustri og også det eneste kinesiske selskapet blant medlemmene i EFSN (European Fire Sprinkler Network). Vi er det første selskapet i Kina som mottar både UL- og FM-sertifiseringer og det eneste selskapet i verden som produserer UL/FM-sertifiserte brannpumper og UL/FM-dieselmotorer. Vårt firma var en sentral bidragsyter i revisjonen av Kinas industristandarder for brannpumper. Vår produktteknologi og produktspekter er bransjeledende både på det nasjonale og globale markedet.

Vårt oppdrag er å produsere produkter av høyeste standard med avansert teknologi for å "beskytte liv, kjærlighet og historie" for den store verden.

5641997180ab87f24432036a656aace

kollektive


     5df2eaacd3ae4d7422b473db214cdc6     

未 标题-1